Podzimní turnaj mladší žáci a turnaj Babytenis 28. 9. 2017

01.10.2017 19:22

Den české státnosti 28. 9.  se na Orelském  stadionu nesl v duchu tenisových turnajů. Sešlo se zde celkem patnáct dětí, které se rozdělily do dvou skupin.

V dopoledních hodinách proběhl "Podzimní turnaj mladších žáků". Deset mladých tenistů se rozlosovalo do dvou tabulek a hráli systémem každý s každým. Dva nejlepší hráči z každé tabulky bojovali ve finále o poháry, medaile a věcné ceny. První místo získal William Urbanec, druhé místo Jakub Srnec a třetí vybojoval Alberto Nicolardi.

Odpoledne pokračoval "Turnaj BABYTENIS". Proti sobě se na kurtech utkalo pět hráčů. Pro mnohé z nich byl turnaj prvním, ale i přesto se nezalekli a statečně bojovali až do konce. První místo patřilo Tomáši Doležálkovi, druhé Adamu Legátovi a třetí získal Josef Guriča.

Sváteční den a slunné počasí si všichni užili. Byli jsme svědky napínavých výměn, radosti z výhry i zklamání z prohry. Všem patnácti hráčům přejeme hodně tenisových úspěchů a děkujeme všem, kteří pomáhali s přípravou a organizací. Tenisová škola Orel Uherský Brod.

 

 

 

Zpět