Ukončení tenisové sezony a ohlédnutí za turnaji družstev

02.07.2017 19:26

30. 6. 2017 jsme se všichni sešli na Orelském stadionu, abychom úspěšně zakončili tenisovou sezonu soutěží družstev. Nechyběla zmrzlina, špekáčky, dobrůtky od ochotných maminek a dobrá nálada. Děti a dospělí prožili příjemný podvečer plný tenisu, florbalu, fotbalu a povídání.

A jaká sezona 2017 vlastně byla?

V kategorii Babytenis jsme odehráli zápasy proti Tenis Slovácko "A" i "B", TC Bors Břeclav "B", SK Uherský Brod, Tenisový klub Bzenec a Slovan Hodonín. I když byly turnaje pro mnohé babytenisty velkou premiérou, odvezli si z Hodonína cenné vítězství, které je posunulo na šestou příčku v tabulce.

Mladší žáci se potýkali s velmi silnou konkurencí. TK 2000 Luhačovice, TJ Jiskra Strážnice, TJ Sokol Vizovice, SK Zlín - Mladcová "B" a Tenis Slovácko "B". I přes velký nepoměr a rozložení sil, bojovali naši hráči celou svou duší a zápasy si dokázali užít.

Starší žáci se utkali na kurtech s SK Zlín - Mladcová "B", TK Napajedla, TJ Sokol Uherský Brod, TK Bzenec, TK Kyjov, TJ Sokol Vizovice a Slovan Hodonín. Všechny zápasy byly velmi vyrovnané, mnohdy rozhodovaly třetí sety nebo tiebreaky. Starší žáci tedy vybojovali zasloužené páté místo v tabulce.

 

Všem tenistům gratulujeme k úspěchům, děkujeme za příkladnou prezentaci a přejeme jim hodně dalších tenisových úspěchů.

 

Taktéž děkujeme rodičům a trenérům, bez jejichž podpory bychom nemohli soutěže družstev odehrát.

 

Přejeme krásné odpočinkové prázdniny.

Orel jednota Uherský Brod

 

 

Zpět