Hned první utkání mladších žáků skončilo VÝHROU !!!

05.05.2013 18:16

V neděli 5. května 2013 se na tenisových kurtech v Bzenci odehrálo mistrovské utkání mezi týmy TK Bzenec a OREL Uherský Brod ve věkové kategorii mladších žáků. Svým výkonem naši mladší žáci dosáhli svého prvního vítězství!

Náš tým soupeře zcela zaskočil a hned v prvním utkání letošní sezóny zápasů družstev zvítězil poměrem 8:1 na zápasy. Jen pro srovnání, tomu samému soupeři loni mladí orli podlehli výsledkem 3:6. To svědčí o dobré připravenosti našich hráčů a vypadá to, že po více než jednoletém formování našeho kádru jsme na správné cestě za úspěchy.

Jednotlivé výsledky ke zhlédnutí zde.

O úspěšnost našeho tažení v Bzenci se zasloužili hráči: Zuzana Kolouchová, Helena Hauerlandová, Ondřej Mikeska, Adam Hauerland, Michal Popelka a Dominik Mahdal.

Všem zmíněním patří velká gratulace za předvedení ukázkového týmového výkonu. Věříme, že na svůj úspěch navážou i v přístím zápase, a to za týden, v neděli 12. května. Na Orelský stadion přicestuje Slovan Hodonín. Družstvo orelských babytenistů svou pouť začne příští neděli, když vycestuje do UH, kde nastoupí proti hradišťskému Áčku i Béčku.

FORZA Orel! :-)

Tomáš Kolouch

trenér

 

 

 

Zpět