Tenisový víkend 18.-19. května!

20.05.2013 20:38

Na víkend 18.-19. května se nám nakupilo několik zápasů, který bych zde rád stručně shrnul:

V sobotu sehráli naši mladší žáci na Orláku utkání se Slovanem Hodonínem, které bylo z předchozího víkendu přeloženo z důvodu vytrvalého deště. Přestože naši žáčci bojovali a rvali se o každý bod, na výhru to nestačilo a s favorizovaným Hodonínem prohráli 3:6.

Ve stejnou dobu bojovali naši babytenisté v Uherském Hradišti proti jejich "A" i "B" výběru, kdy však byly oba celky nad jejich síly a prohráli nejprve se soupeřovým Béčkem těsně 2:4 a poté s Áčkem 0:6. (Tato utkání byla taktéž hrána v náhradním termínu.)

V neděli už pak čekal zápas pouze babytenisty a to na domácí půdě s mančaftem TC Staré Město B, který nás i přes odpor porazil 5:1.

Děkuji všem zúčastněným včetně rodičů za odvedené výkony a spolupráci, které doufám předvedeme i v následujících zápasech. Příští zápas babytenistů se uskuteční v neděli 2. června na Orelském stadionu, kde jako soupeře přivítáme TC Staré Město A. Co se týká družstva mladších žáků, to odehraje své příští utkání také na Orelském na stadionu a to v neděli 26.5., kde se utká se soupeřem Tj Sokol Uherský Brod.

Na fotkách můžete vidět naše babytenisty (chlapci) a k tomu dvě jejich soupeřky ze Starého Města.

Výsledky a rozpis utkání mladších žáků zde.

Výsledky a rozpis utkání batytenistů zde.

Tomáš Kolouch

trenér

 

 

 

Zpět