Turnaj o POHÁR ORLA UB !!!

01.07.2012 15:55

V sobotu 30. června, den po rozdávání vysvědčení, se na Orelském stadionu konal tenisový turnaj pro mladé orelské tenisty (rok. nar. 1999 a mladší) ve dvouhře.

Turnaje se zúčastnilo celkem 16 dětí, které byly po rozlosování rozděleny do 4 skupin. Následně se z těchto skupin děti rozdělily do dvou klasických tenisových pavouků.

V turnaji zvítězil Pavel konečný, neporažený účastník, který ve vypjatém finále porazil i Zuzanu Kolouchovou, jež je však o 3 roky mladší. Třetí místo získal Albert Číž, hráč TJ Sokolu UB, který kývl na nabídku pořadatele a připojil svou účast. Na čtvrtém místě se umístil Jakub Brauner, další hráč našeho tenisové oddílu.

V pavouku útěchy (slabší polovina) vyhrála Lucie Mahdalová, která ve finále pokořila Adama Hauerlanda, nadějného orelského babytenistu. V boji o třetí místo porazila Adamova sestra Helena Hauerlandová Patricii Součkovou.

Vítězům a úspěšným gratuluji a všem účastníkům chci poděkovat za výborný tenis a bezproblémovou spolupráci. Ke konci srpna bych rád zorganizoval druhý turnaj, tedy pokračování tohoto vydařeného turnaje. Máte se na co těšit :)

Fotky z turnaje najdete ve fotogalerii.

 

Hezké prázdniny všem tenistům i netenistům přeje

Tomáš Kolouch

ředitel turnaje

 

 

 

Zpět