Turnaj Pohár Orla UB pro děti se opět skvěle vydařil!

04.09.2012 20:31

V sobotu 1. září 2012 se na Orelském stadionu uskutečnil turnaj o Pohár Orla UB, na kterém mohly děti z tenisové školy Orla UB před nástupem do školy předvést to, co za letní prázdniny stihly natrénovat.

Počasí turnaji nepřálo a během dopoledne spadlo i pár kapek. Přesto jsme to za podpory dětí i rodičů skvěle zvládli, za což bych chtěl všem poděkovat. Dále děkujeme sponzorům turnaje, kteří věnovali věcné ceny do výher a také firmě Yonex, která ve stánku nabízela prodej a testování sortimentu tenisového zboží.

Turnaje se zúčastnilo 16 dětí, všechny z tenisové školy Orla UB. Samotné zápasy nabídly strhující výměny a v pozdější vyřazovací fázi i velmi vyrovnané a napínavé souboje. V turnají ZVÍTĚZIL neporažený Petr Kolek, 2. místo obsadila Zuzana Kolouchová a 3. pozici získal Ondřej Mikeska, všechno tedy nejlepší hráči uplynulé sezony družstev. V pavouku útěchy zvítězil Martin Sípek, druhé místo obsadila Barbora Sedláčková a třetí místo získal Adam Blaha. Všem umístěným patří gratulace a ostatním zúčastněným poděkování za předvedení nádherných výkonů a hry fair-play.

Fotogalerii z turnaje naleznete zde.

Na zimní sezonu je v plánu turnaj ve čtyřhře, ale o tom zase jindy... ;-)

Sponzoři:

Tomáš Kolouch

pořadatel turnaje

 

 

 

 

Zpět