Závěrečná utkání BABYTENISTŮ!

11.06.2012 08:26

Orel jednota vs. TK Uherské Hradiště 1:5

Orel jednota vs. TK Bzenec 1:5

 

V neděli 10.6.2012 se uskutečnil poslední turnaj v babytenisu. Našimi soupeři byli zkušenější babytenisté z Uherského Hradiště a Bzence. Největším nepřítelem všech však bylo počasí. Některé zápasy proběhly v dešti, v závěru se strhl prudký liják, který ovlivnil průběh posledních čtyřher.

Body pro Orla se s oběma soupeři podařilo získat Adamu Hauerlandovi. Soupeřku z Bzence porazil 6:2, přičemž v úvodu prohrával 0:2. Zpřesněním hry zápas otočil a zaslouženě zvítězil. Se soupeřkou z Uherského Hradiště naopak vedl již 4:1, ta však přesně mířenými míči k základní čáře srovnala skóre na 4:4. V posledních dvou gamech si Adam základní čáru pohlídal a vyhrál zápas 6:4.

Pochvalu si zaslouží i Jára Guryča, který sehrál vyrovnanou partii se soupeřem z TK Bzenec. Ve vyrovnaném souboji byl bohužel koncentrovanější soupeř, což se ukázalo být rozhodující.

Ve čtyřhrách se slušně sehráli Patricie Součková a Adam Hauerland. Prvnímu soupeři z Bzence podlehli 2:6; ve druhém souboji jim chyběla jen kapka štěstí k tomu, aby vyrovnaný zápas s Uh. Hradištěm vyhráli (konečný stav 4:6).

Pro Adélku Čechovou to byl její první turnaj, kde musela sehrát se dvěma týmy 4 zápasy. Její obrovská chuť do zápasů byla inspirací pro další hráče.

Za vzornou reprezentaci Orla Uherský Brod dostal na závěr každý babytenista od kapitána družstva diplom s názvy všech soupeřů, s nimiž se v této sezóně utkal. 

Poděkování si zaslouží všichni hráči babytenisu – Adélka, Barča, Paťa, Jára, Míša a Adam. Stejné poděkování si zaslouží i jejich rodiče, kteří neváhají svůj osobní čas věnovat rozvoji svých dětí.

  

Radek Hauerland

kapitán babytenistů

 

 

 

 

Zpět